A tésztát kifőzzük forrásban lévő sós vízben a csomagoláson megadott utasítás szerint. Ezután szűrjük le, csepegtessük le.
A fokhagymát meghámozzuj, majd összezúzzuk, a sajtot pedig lereszeljük. A tejszínt felforraljuk a zúzott fokhagymával, aztán néhány percig főzzük. Ezután levesszük a tűzről, hozzákeverjük a reszelt sajtot, majd beleforgatjuk a leszűrt tésztát és megsózzuk.
Egy kivajazott tűzálló tálba simítjuk a tejszínes tésztát, majd 180 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük. Akkor jó, ha a sajt kissé megpirul, de belül krémes marad az étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.