A babapiskótát átitatjuk a likőrrel elkevert kávéval.
A tejszínt elektromos habverővel verjük 1 percig, majd belekeverjük a habkeményítő, a porcukor, a fahéj és a vaníliás cukor keverékét, és az egészet kemény habbá verjük. A mascarponét hozzáadjuk a felvert tejszínhez.
Egy réteg babapiskótára rákenjük a krém felét, rátesszük a kimagzott meggyet, majd a piskóta másik felét, és a maradék krémet. Tetejét megszórjuk kakaóporral.
Nagyon finom, és mivel nincs benne tojás, nem kell félni a szalmonellától. Babapiskóta helyett kész piskótatortából is meg lehet csinálni, és így szülinapi tortának is kitűnő, de készíthetjük egyszemélyes adagokban poharakban is.
A receptet Ciróka, a fotót Heliosz küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.