A marcipánt lereszeljük, majd 50 g margarinnal krémesre keverjük.
A maradék margarint, a sót, a porcukrot hozzáadjuk és simára keverjük ezekkel is. Beledolgozzuk a tojást, majd a keményítővel összekevert lisztet, és sima tésztává dagasztjuk. Labdává formáljuk, laposra nyomjuk, majd lefedve 2 órára a hűtőszekrénybe tesszük.
Eközben elkészítjük a tölteléket: a pudingport elkeverjük a cukorral, majd kikeverjük 6 evőkanál hideg tejjel.
A maradék tejet felmelegítjük, majd habverővel kevergetve hozzáöntjük a kikevert pudingporhoz. Ekkor hozzáadjuk a likőrt és a margarint is – így nem lesz csomós a krém. Hagyjuk kihűlni, majd fóliával lefedve a hűtőbe tesszük.
Kivesszük a tésztát a hűtőből, és lisztezett deszkán 0,5 cm vastagra nyújtjuk. Egy kb. 7 cm átmérőjű, szív vagy csillag alakú kiszúróval 60 darabot szaggatunk ki belőle. A felét sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, a többinek a közepét kiszúrjuk kb. 2,5 cm átmérőjű kiszúróval. Ezeket is sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. 180 fokos sütőben 10 percig sütjük a tésztát, majd innen kivéve hagyjuk teljesen kihűlni.
A tojáslikőrös krémmel megkenjük a teli süteményeket, majd mindet lefedjük 1-1 lyukas darabbal. Összenyomjuk, porcukorral megszórjuk és így tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.