A töltelékhez a tojásokat keményre főzzük, ha kihűlt , apróra vágjuk. Hozzáadjuk a zöldséglevelet, ízesítjük, és összekeverjük.
A húst a többi összetevővel jól eldolgozzuk. Kettéválasztjuk, az egyik felét egy sütőpapíron vékonyan szétterítjük.
A tojásmasszát is szétválasztjuk, az egyik felét a húsra terítjük, majd a sütőpapír segítségével rúdba göngyöljük. A másik rudat ugyanígy készítjük el.
A tekercsek tetjét megkenjük zsírral, hogy ne pattanjon szét a hús, majd 30-40 percig sütjük, 150 fokra előmelegített sütőben, közepes lángon.
Levesszük a sütőpapírt, és kb.10-15 percig sütjük tovább, hogy megpiruljon a tetejük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.