A káposztát lereszeljük, megsózzuk, majd 20 perces pihentetés után kicsavarjuk a levét, és az olajon megdinszteljük.
A lisztet tojással, sóval és a tejjel palacsintatésztává keverjük, hozzáadjuk a káposztát, és szódával hígítjuk. 20 percet pihentetés után forró serpenyőben a szokásos módon kisütjük a palacsintákat.
A túrót kikeverjük a felaprított kaporral és a porcukorral, és egyesével megtöltjük a palacsintákat.
Megjegyzés
Ajálom elkészíteni, mert töltelék nélkül is finom a tésztája.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.