A tejet meglangyosítjuk, elkeverjük benne a cukrot és hozzámorzsoljuk az élesztőt, majd hagyjuk felfutni.
A túrót villával áttörjük, a liszthez adjuk a többi hozzávalóval együtt, majd a felfutott élesztő hozzáadásával az egészet összegyúrjuk. A hűtőbe, amíg elkészítjük a tölteléket.
A töltelékhez összekeverjük a hozzávalókat és ízlés szerint fűszerezzük. A tésztát kétfelé osztjuk, és lisztezett deszkán kb. 40x25 cm-es nagyságúra nyújtjuk. Megkenjük a krémes töltelékkel és feltekerjük. Kb 2 cm-es szeleteket vágunk belőle, és sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. A csigákra szórjunk a sajtot, és 180 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.