A gerslit beáztatjuk. A vöröshagymát és a fokhagymát felaprítjuk, a paprikákat és az újhagymát felkarikázzuk, a paradicsomot felnyolcadoljuk. Az újhagyma zöldjéből egy keveset félreteszünk.
Egy serpenyőben olajon megdinszteljük a hagymákat, hozzáadjuk a darált húst, és fehéredésig kevergetjük. Hozzáadjuk a káposztát és a gerslit is, megfűszerezzük, és fedő alatt 20 percig főzzük.
Ezután hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot, hozzáöntjük a vörösbort és a tejfölt, majd 180 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük. Tálaláskor az újhagyma zöldjével megszórva kínáljuk.
Megjegyzés
Az étel a szokásos rizs helyett árpagyönggyel készült.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.