A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy muffinforma mélyedéseit kibéleljük muffinpapírral. A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk.
A tésztához összevegyítjük a lisztet, a kakaóport, a sütőport és a sót. A tojást kihabosítjuk a cukorral és a vajjal, majd simára keverjük a tejföllel.
A masszát forgassuk összeforgatjuk a lisztes keverékkel, hozzákeverjük az olvasztott csokoládét, majd a formák 3/4 részéig kanalazzuk. A muffinokat 20 percig, tűpróbáig sütjük az előmelegített sütőben.
A tejszínt habbáverjük, a krémsajtot összekeverjük a porcukorral, a likőrrel és a vaníliával, majd óvatosan összeforgatjuk a tejszínhabbal. A krémet csillagcsöves habzsákbatöltjük és díszítjük vele a kihűlt muffinok tetejét. Kakaóporral meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.