1 dl langyos, cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt. A liszttel összekeverjük a sót, a porcukrot, az étolajat, a megkelt élesztőt és a tojássárgákat. A többi tejjel jól megdagasztjuk, majd a tésztából 6 db cipót formázunk.
A cipókat egyenként téglalap formára nyújtjuk, lekenjük az olvasztott margarinnal, megszórjuk a kívánt töltelékkel, és feltekerjük. Minden cipónál így járunk el.
Ezután 2 db rudat összefonunk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. További 40 percig kelesztjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.