Először a háromféle tésztalapot, a mákosat, a diósat és a kakaósat sütjük ki. A mákos laphoz összekverejük a tojást, a mákot, a lisztet, a cukrot a szódabikabónát és a tejfölt, majd kivajazott, lisztizett tepsibe öntjük a tésztát és megsütjük.
A diós tésztához összekeverejük a tojást, a darált diót, a lisztet, a cukrot a szódabikabónát és a tejfölt, majd szintén kivajazott, lisztizett tepsibe öntjük és megsütjük.
A kakaós tészta hozzávalóit, a tojást, a kakaóport, a lisztet, a cukrot, a szódabikarbónát és a tejfölt is jól kikeverjük, majd megsütjük, ahogyan az előző két lapot.
A krémhez a tejet a búzadarával felforraljuk, azaz tejbedarát készítünk.
A puha margarint a kétféle cukorral sima állagúra kikeverjük. Miután a tejbedara kihűlt, a margarinos krémet hozzáadjuk, összedolgozzuk.
A tésztalapokat a krémmel betöltjük, a süti tetejét csokimázzal bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.