A linzertésztát kinyújtunk, egy kerek tepsibe simítjuk úgy, hogy pereme is legyen. Az alját villával megszurkáljuk, rásimítjuk a sütőpapírt, beleöntjük a szárazbabot, és 180 fokon 20 percig vakon sütjük.
A töltelékhez kisebb darabokra vágjuk a megtisztított zöldbabot. Forrásban lévő, sós vízben 3 percig főzzük. Leszűrjük, hideg vízzel átöblítjük, majd szárazra töröljük. A babot és a sütőpapírt eltávolítjuk a kisült tésztáról, meghintjük a megtisztított, felkarikázott újhagymával, a reszelt sajttal, és szétosztjuk rajta a zöldbabot is. A tojást a tejszínnel habosra verjük, megsózzuk és megborsozzuk, majd a zöldséges tésztára öntjük. Meghintjük reszelt parmezánnal és egy kevés frissen reszelt szerecsendióval.
180 fokon 35–40 percig sütjük. A tepsiben 15 percig hagyjuk hűlni. Kiborítjuk, majd nagyobb kockákra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.