A zöldbabot forrásban lévő, sós vízben 5 percig főzzük, majd leszűrjük, és alaposan lecsepegtetjük.
A mustárt és a borecetet 1-1 nagy csipet cukorral simára keverjük. Megsózzuk, megborsozzuk, és belecsorgatjuk az olívaolajat úgy, hogy közben folyamatosan keverjük a habverővel. Összekeverjük az így kapott öntetet a zöldbabbal, és tálalásig félretesszük.
A gondosan megmosott tojásokat keményre főzzük 10 perc alatt, majd megpucoljuk mindet.
A rukkolát megmossuk, és alaposan lecsepegtetjük. A megtisztított paradicsomokat cikkekre vágjuk. Egy tálba tesszük ezeket, hozzáadjuk a zöldbabos keveréket, és óvatos mozdulatokkal összeforgatjuk. A cikkekre vágott főtt tojásokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.