A meghámozott, finomra vágott hagymát üvegesre sütjük a felforrósított vajon. Beleszórjuk a zöldborsót, felöntjük az alaplével, majd megsózzuk, megborsozzuk. Addig főzzük, amíg a borsó megpuhul. Azután lehúzzuk a tűzről, hozzáadjuk a tejszínt, és botmixerrel pürésítjük .
A lereszelt kecskesajtot megolvasztjuk a felforrósított tejben. A keveréket a kitekert réteslapokra simítjuk, és egymásra helyezzük azokat. Sütőpapírral bélelt sütőtálcába tesszük, és a 200 fokos sütőben aranyszínűre sütjük. Végül kivesszük, óvatosan kisebb darabokra törjük, és a csészékbe adagolt levesre szórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.