A felengedett borsót egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a megmosott, finomra vágott petrezselymet 3 evőkanál olívaolajjal, 3 dkg reszelt sajttal és a citrom kifacsart levével együtt. Sózzuk és borsozzuk, majd botmixerrel pürésítjük.
A kenyérszeleteket megpirítjuk a felforrósított olajon, azután papírtörlőre szedjük őket, és a meghámozott fokhagymával bedörzsöljük. A borsópürét rájuk simítjuk, elosztjuk rajta a felkockázott mozzarellát, meghintjük a maradék reszelt sajttal, végül meglocsoljuk a megmaradt olívaolajjal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.