A vajat habosra keverjük a tojásokkal és a tejjel, majd megsózzuk, megborsozzuk. Az átszitált lisztet elvegyítjük a sütőporral, a tojásos keverékhez adjuk, és simára keverjük.
Az újhagymákat vékonyan felkarikázzuk, a hagymát, a kicsumázott csilipaprikát és a gombát felaprítjuk. A szalonnát kockákra vágjuk, és az olajjal együtt felhevítjük. Az előkészített zöldségeket a forró zsiradékon megpároljuk, majd a zöldfűszerekkel együtt a tésztamasszába forgatjuk.
A masszát elosztjuk egy 12 darabos muffintepsi mélyedéseiben, megszórjuk a reszelt sajttal, és a 180-190 fokra előmelegített sütőben készre sütjük 20-25 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.