Egy serpenyőben az olajat a vajjal együtt felforrósítjuk, és üvegesre sütjük rajta a megtisztított, felszeletelt hagymát. Hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott sárga- és fehérrépát, a zellert, a karalábét, valamint a megtisztított, vékonyan felcsíkozott káposztát, és néhány percig együtt pirítjuk. Megsózzuk és megborsozzuk, majd az alaplével felöntjük, és közepes lángon 20 percig főzzük. Végül beleszórjuk a felengedett borsót, és puhára főzzük.
A cipók felső részét levágjuk, a belsejüket kicsipkedjük. Ezekben tálaljuk a forró levest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.