A kenyérpizzához a lisztből, a sóból, a tejből és a tojásból csomómentes palacsintatésztát keverünk.
Egy nagy sütőtepsit vékonyan meglocsolunk olajjal és elhelyezzük rajta a szeletelt kenyereket. Az egészet leöntjük a palacsiatatésztával, ügyelve arra, hogy a kenyerek közötti réseket kitöltse a tészta. A tepsit 180 fokra előmelegített sütőbe helyezzük és 15 percig sütjük, majd kivesszük.
A kenyérpizzát lekenjük a paradicsomszósszal. Elhelyezzük rajta a feltéteket, egyik sorra szalámit, a másikra sonkát teszünk. Rárakjuk a karikára vágott paradicsomot, a megtisztított, apróra vágott gombát és a kisebb rózsákra szedett brokkolit. A tetejére tehetünk szeletelt sajtot és megszórhatjuk reszelt sajttal is.
Visszatesszük a sütőbe, amíg a sajt aranybarna színt nem kap.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.