A hagymát, a répát, a paszternákot és a gombát megtisztítjuk és felaprítjuk. A húst megmossuk, felkockázzuk.
Az olajat felhevítjük, és fehéredésig pirítjuk rajta a húst. Ekkor hozzáadjuk a hagymát, és ezt is megpirítjuk. Megszórjuk a pirospaprikával, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, felöntjük a borral, sózzuk, borsozzuk. Végül felöntjük a húslevesalaplével, aztán kis lángon, lefedve hagyjuk megpuhulni.
Ha a hús már megfőtt, beletesszük az edénybe a répát, a paszternákot és a gombát. Ha megfőttek, a liszttel és egy pici vízzel besűrítjük a szaftot, és 5 percig még hagyjuk a tűzön a ragut.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.