Felkockázzuk az alaposan megmosott és megtisztított céklát, krumplit és almát.
Egy fazékban felolvasztjuk a kókuszzsírt, és megdinszteljük rajta a felaprított hagymát. Hozzákeverjük a zöldségeket és az almát. Megsózzuk, megborsozzuk, és felöntjük kb. 1 liter vízzel vagy zöldségleves alaplével, és közepes hőfokon kb. 1 óra alatt puhára főzzük a zöldségeket.
Botmixerrel pürésítjük a levest, és ízlés szerint frissen facsart citrommal ízesíthetjük.
A cékla lúgosít, kiváló antioxidáns és segíti a vörösvérsejtek képzését, méregteleníti a bélcsatornát, szabályozza az anyagcserét és még a diétába is remekül beilleszthető. Ráadásul olcsón hozzá lehet jutni. Érdemes kipróbálni ezt a levest, mert tényleg finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.