A kétfajta liszthez adjuk a sütőport, elkeverjük, majd hozzáadjuk a burgonyapelyhet, a reszelt almát, az olajat, sót, az őrölt fahéjat. Fokozatosan adagoljuk a vizet mindaddig, míg nagyon sűrű, de keverhető tésztát nem kapunk.
A 160 fokos, előmelegített sütőben megsütjük, kb. 50-60 perc alatt. A formából kiszedve eltávolítjuk a sütőpapírt, majd rácsra téve kihűtjük. Kináljuk vajjal megkenve, zöldsé, gyümölcs, szalámi, kolbász feltétekkel.
Megjegyzés
Kirándulás, vendéglátás, reggeli, uzsonna, stb. alkalomkor kitűnő, péksütemények helyett is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.