A megtiszított karfiolt sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, és félretesszük.
A hagymát felaprítjuk, és 3 ek olajon üvegesre pirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, aláöntünk 1 dl vizet, majd hozzáadjuk a darált húst. Fűszerezzük és 10 percig főzzük.
Ezután hozzákeverjük az amarántot, és lassú tűzön további 10 percig főzzük.
Egy tepsit kiolajozunk, beleteszünk egy réteg karfiolt, majd ráöntjük a darált húsos keveréket. A tetejét beborítjuk a maradék karfiollal, és megkenjük tejföllel.
200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük, majd megszórjuk a reszelt sajttal, és további 10-15 perc alatt pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.