Az átszitált lisztet elvegyítjük a sütőporral, a sóval és a cukorral. A tejet simára keverjük a tojással és a megolvasztott vajjal, majd a lisztes elegyhez adjuk, és alaposan összedolgozzuk. Az így kapott masszát kb. 30 percig pihentetjük.
Serpenyőben felforrósítunk egy kevés vajat. 2-3 ek tésztát teszünk bele, és addig sütjük, amíg a felülete elkezd kissé felpúposodni. Ekkor megfordítjuk, és aranyszínűre sütjük a másik oldalát is. Ugyanígy sütünk ki még 9 db palacsintát, majd mindet melegen tartjuk.
A töltelékhez simára keverjük a mascarponét egy kevés mézzel. Az átkevert lekvár felét 2 db palacsintára simítjuk, rátesszük a megmosott málna felét, befedjük 1-1 db palacsintával, majd kenünk rá a mascarponés keverékből, és rászórunk egy kevés megmosott áfonyát. Ugyanígy készítünk még egy réteget, befedjük a palacsintatornyokat, és a málnaszemekkel díszítjük. A maradék mézzel meglocsolva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.