A kókusztejet összekeverjük a tejszínnel, egy lábasba öntjük a cukorral, és felforraljuk. A zselatint 1/2 dl forró vízben felolvasztjuk, a cukros tejhez keverjük, és levesszük a tűzről. 4 szufléformát kiöblítünk vízzel, és elosztjuk bennük a kókuszos tejszínt. A hűtőbe tesszük, amíg megdermed.
A csokoládét a vajjal felolvasztjuk a mikróban. A már megdermedt, kihűlt panna cottát óvatosan tányérra borítjuk, és a tetejükre kanalazzuk a langyosra hűtött csokit. Mindegyiket megszórjuk kókuszreszelékkel, és a hűtőbe tesszük dermedni.
A mangót és az őszibarackot meghámozzuk, a húsukat apró kockákra vágjuk. Egy kis lábasban a cukorral és a vaníliával alacsony lángon 5 percig főzzük, majd langyosra hűtjük.
Fogyasztás előtt a megdermedt panna cottákat kivesszük a hűtőből, melléjük kanalazunk 2 ek gyümölcsragut, és mentalevéllel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.