Meghámozzuk a burgonyát. Kockákra vágjuk, sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. Megisztítjuk a kelkáposztát, és kivágjuk a torzsáját. Felcsíkozzuk, és az olvasztott vajra dobjuk. Nagy lángon rövid ideig pirítjuk, majd mérsékeljük a hőfokot, és fedő alatt puhára pároljuk. Ízesítsük sóval, borssal.
Megisztítjuk meg és felaprítjuk a hagymát, majd üvegesre pároljuk 1 ek olajon.
Összeörjük a burgonyát, hozzáadjuk a párolt hagymát, a tojásokat, a lisztet és a túrót, majd sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük. A masszából 8 darab lapos pogácsát formázunk.
Felforrósítjuk az olajat, és közepes lángon aranybarnára sütjük a puffancsokat. Papírtörlőn leitatjuk a felesleges zsiradékot, majd a párolt kelkáposztával és tejföllel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.