A burgonyát meghámozzuk, és szeletelővel kb. 1 mm-es karikákra vágjuk. Egy nagy tepsibe sütőpapírt teszünk, és meglocsoljuk olajjal. A parmezán felét vékonyan rászórjuk, hogy mindenhová kerüljön egy kevés. A burgonyaszeleteket a tepsibe sorakoztatjuk, és rászórjuk a durvára reszelt sajtot. A cukkinit is vékonyra szeleteljük, és hosszában a sajt tetejére sorakoztatjuk. Végül a tetejére szórjuk a maradék parmezánt. Ezután néhány perc alatt magas hőfokon pirosra sütjük.
Amikor kész, kicsit hűtjük, majd a sütőpapír segítségével feltekerjük. Ha kihűlt, tetszőleges szeletekre vágjuk.
A cukkiniket hosszában felvágjuk. A darált diót hozzákeverjük a zsemlemorzsához, majd a szokásos módon bepanírozzuk a cukkinit: előbb lisztbe, majd tojásba, végül a zsemlemorzsába forgatjuk, és közepes hőmérsékletre hevített olajban kisütjük. Tartármártással és a burgonyatekerccsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.