Aprítógépbe tesszük a megmosott, megszárogatott rukkola 3/4-ét, a parmezánt, a darált diót, valamint az olajat, és pépes állagúra dolgozzuk. Belecsorgatjuk az olívaolajat, és alaposan összekeverjük.
A tésztát kifőzzük forrásban lévő, sós vízben a csomagolásán megadott utasítás szerint. Azután leszűrjük és lecsepegtetjük.
A felfogott főzővízből 3 dl-nyit összekeverünk a diópestóval, majd beleforgatjuk a tésztát. Ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk. A megmaradt rukkolával és a durvára vágott dióval megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.