A csicseriborsót előző este, vagy minimum főzés előtt egy órával kétszeres mennyiségű vízbe áztatjuk.A felduzzadt csicseriborsót bő vízben, alacsony lángon kb. 30 percig főzzük.
A megtisztított sárga- és fehérrépát karikákra vágjuk, a karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük, a vöröshagymát felaprítjuk.
Felforrósított kókuszolajon megfonnyasztjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a zöldségeket, a leveskockát és a curry port, végül felöntjük kb. 1 liter vízzel és alacsony lángon főzzük.
Ha megpuhultak a zöldségek, hozzáadjuk a leveshez a megfőtt és leszűrt csicseriborsót is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.