A megtisztított, szükség szerint félbe- vagy negyedbe vágott kelbimbót sós vízben vagy gőzön 5 percig pároljuk.
Felforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett kelbimbót és 2 percig pirítjuk.
A füstölt húst vékonyra szeleteljük. A megolvasztott margarinon megpirítjuk a lisztet és felöntjük a tejjel. Sóval, reszelt szerecsendióval ízesítjük. Állandó keverés mellett besűrítjük. A tűzről levéve belekeverjük a tojást.
Kivajazott, tűzálló tálba rétegezzük a hagymás kelbimbót és a füstölt húst. Leöntjük a besamelmártással és 200 fokos sütőben 10 percig sütjük. Meghintjük a reszelt sajttal és 5 percre visszatoljuk a sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.