A lisztet, a felaprított tejcsokoládét, a diót és a sütőport összeforgatjuk. A banánokat meghámozzuk, az egyiket hosszú szeletekre vágjuk, a többit villával összetörjük.
Egy nagy tálban habosra keverjük a vajat a kétféle cukorral és egy csipet sóval. Egyenként hozzákeverjük hozzá a tojásokat. Hozzáadjuk felváltva a lisztes keveréket, a banánt és a krémsajtot. Az egészet összedolgozzuk, majd a masszát egy kivajazott és kilisztezett pástétomformába simítjuk. A tetejét a hosszú banánszeletekkel díszítjük. 175 fokra előmelegített sütőben kb. 1 óra alatt aranybarnára sütjük. A sütőből kivéve a formában hagyjuk kihűlni. Szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.