A töltelék hozzávalóit egy tálban botmixerrel krémesre keverjük.
A tésztához a szobahőmérsékletű vajat vagy margarint összekeverjük a cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. A lisztbe szórjuk a kakaóport, a sütőport és a sót, majd a cukros-tojásos keverékhez öntjük. Végül beleöntjük a tejet, és az egészet egy sima, kissé folyékony tésztává keverjük.
Kivajazott, lisztezett, 26x34-os tepsibe egyenletesen belesimítjuk a tészta felét, majd egy spatula segítségével rákenjük a tésztára a túrós tölteléket, majd a maradék tésztát.
200 fokra előmelegített sütőben kb. 25-30 percig sütjük. Ha megsült, kivesszük hűlni.
A vajat jól kikeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a tojássárgájával. A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, és azonnal a krémhez öntjük, majd alaposan összekeverjük. Végül a kihűlt sütemény tetejére kenjük.
Betesszük a hűtőbe, hogy a csokimáz megszilárduljon, majd tálalás előtt egyforma kockákra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.