A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Ezután a masszát három részre osztjuk, 2/3 részébe kakaóport szórunk. A kizsírozott tepsibe először az 1/3 rész sárga tésztából kinyújtott lapot helyezzük. Ezután megkenjük baracklekvárral, megszórjuk darált dióval.
A 2/3 rész kakaós tésztát megfelezzük, az egyiket kinyújtjuk. Óvatosan ráhelyezzük a lekváros, diós rétegre, majd ezt is megkenjük lekvárral és megszórjuk dióval. Ezután rásimítjuk azt a túrókrémet, amihez a tojássárgákat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk az áttört túrót és a többi hozzávalót, majd botmixerrel simára keverjük. Utoljára kerül hozzá a kemény habbá vert tojásfehérje.
A túrókrém tetejére helyezzük a másik kinyújtott barna lapot, amelyet villával picit megszurkálunk. Közepes hőfokon sütjük, majd tűpróbával ellenőrizzük, hogy mikor jó. Amikor kihűlt, a tetejét tortabevonóval bevonjuk, vagy vaníliás porcukrot szitálunk rá. Utóbbi lépés nem fontos, ezek nélkül is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.