A burgonyát alaposan megmossuk, majd félpuhára főzzük. Hagyjuk kissé kihűlni, meghámozzuk és felkarikázzuk. A hagymát és a fokhagymát is meghámozzuk, majd mindet finomra vágjuk. Felforrósítjuk az olaj felét, majd üvegesre sütjük rajta a hagymákat. A paradicsomot és a cukkinit megmossuk, szárazra töröljük és felkarikázzuk mindet.
A pirított hagymakeveréket olajjal kikent kerek tűzálló tálba simítjuk. A zöldségkarikákat felváltva kör alakban elrendezzük rajta. Alaposan megsózzuk, megfűszerezzük az oregánóval, majd meghintjük a reszelt parmezánnal. Meglocsoljuk a megmaradt olajjal és 180 fokos sütőben 45 perc alatt aranyszínűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.