Keresztben felvágjuk a sütőtököt, és az alsó részéből eltávolítjuk a magokat. Ezután sütőben 30-45 perc alatt puhára sütjük. A felső részét meghámozzuk, és vékony csíkokra vágjuk.
A rizst a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
A wokban az olívaolajon üvegesre pirítjuk a kockára vágott hagymát, majd hozzáadjuk az előzőleg lereszelt sütőtököt és a darált borjúhúst. Összepirítjuk a fűszerekkel és a Piros Arannyal. Az aszalt paradicsomot felkockázzuk, és a húshoz adjuk. Végül belekeverjük a megpárolt rizst.
A sült tökbe beletöltjük a húsos-tökös keveréket, és ráreszeljük a sajtot. 5 percre visszatoljuk a sütőbe, amíg a sajt ráolvad. Rozmaringgal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.