A sütőtököt félbevágjuk, kikaparjuk a közepét, és 180 fokon 40 perc alatt félig puhára sütjük.
A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, és vékonyan felkarikázzuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, rádobjuk a hagymát és a fokhagymát, néhányszor átkeverjük, és hozzáadjuk a darált húst. Sóval, borssal, kakukkfűvel és egy kis szerecsendióval fűszerezzük, és készre pároljuk.
A húst a tökbe kanalazzuk jó púposan, és rátesszük a tejfölt és a lereszelt sajtot. Újabb 40 perc alatt készre sütjük, míg a sajt szép piros lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.