A krumplit héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, és kb. fél centis karikákra szeleteljük.
A húsos raguhoz, egy nagyobb serpenyőben, egy kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a darálthúst, és fehéredésig pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük a paprikával, majd a zúzott fokhagymát és a sűrített paradicsomot is beletesszük,végül egy kevéske cukrot is hozzáadunk.
Hozzáadjuk a vizet, majd fedő alatt 30 percig főzzük. Egy közepes tepsit kivajazunk, a tál aljára egy réteg krumplit teszünk, és megsózzuk. Erre kanalazzuk a ragut , és megszórjuk reszelt sajttal. A tetejét kirakjuk még egy réteg krumplival, befedjük a tejföllel, amit előzőleg, egy kevés olajjal, pirospaprikával, sóval és borssal összekevertünk. Tetejére tehetünk még reszelt sajtot is. Előmelegített sütőbe tesszük, és megsütjük. Lefedésre nincs szükség.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.