A margarint vagy a zsírt elmorzsoljuk a liszttel, a cukorral és a sóval, majd összegyúrjuk a tejföllel. Folpackba csomagoljuk, és amíg elkészül a töltelék, a hűtőben pihentetjük.
A töltelékhez a tojásfehérjét felverjük a cukrokkal és a sóval, majd belefogatjuk a darált diót.
A tésztát 2-3 mm vastagra nyújtjuk, majd egy nagyobb pohárral kb. 7 cm átmérőjű köröket szúrunk ki belőle. A körök szélére tesszük a tölteléket, majd feltekerjük, összenyomkodjuk és kifliket formázunk mindből.
A kifliket sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 180 fokon kb. 12 perc alatt készre sütjük. Még forrón vaníliás cukorral elkevert porcukorba forgatjuk mindet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.