A kifliket felkarikázzuk, a tejet és a margarint összemelegítjük. A tojásokat kikeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, és a langyos margarinos tejhez öntjük, majd lassú tűzön kicsit besűrítjük. A darált mákhoz hozzáadjuk a citromhéjat, majd az egészet a tejes folyadékhoz vegyítjük. Ráöntjük a kiflikarikákra, és várunk kicsit, míg a kifli felveszi a folyadékot. A diós gubát is elkészítjük, ugyanezzel a metódussal.
A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot és a tojások sárgáját, végül beleforgatjuk a lisztet.. Egy 20x30-as sütőt kibélelünk szilikonos sütőpapírral, beleöntjük a tésztát és 180 fokon 20 kb. 20 perc latt aranysárgára sütjük. Ha kész, sütőpírostul kivesszüka tepsiből, és egy rácson kihűtjük.
A piskóta tepsijét elmossuk, egy szilikonos sütőpapírral kibáljük, majd felváltva belenyomkodjuk a mákos és diós (guba)masszát, és 170 fokon, 20-25 perc alatt megsütjük. A piskótát megkenjük lekvárral és ráhelyezzük a megsült és kihűlt gubánkat .
A krémhez a tojásokat jól kikeverjük a cukorral, a vaníliával és a pudingporral. Felforraljuk a tejet. Először egy keveset merünk belőle a tojásos keverékhez (hőkiegyenlítés miatt), majd a többit is hozzáadjuk, és sűrűre főzzük. Megvárjuk, amíg kihűl, majd a margarinnal jól kikeverjük. Ezt a krémet simítjuk a mákos és diós guba tetejére, és pár órára hűtőbe tesszük.
A habtejszínt felverjük a két evőkanál porcukorral és a habfixálóval, majd habzsák segítségével halmokat nyomunk belőle a süti tetejére. Díszítésnek megszórjuk mákkal, és egész diószemekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.