Apróra kockázzuk vagy lereszeljük a vöröshagymát és a sárgarépát. Mélyebb serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, beleszórjuk a zöldségeket, és megpároljuk.
A zöldségekhez adjuk a darált húst, és kevergetve megpirítjuk. Beleöntjük a vörösbort, megsózzuk ízlés szerint, és 10 percig főzzük.
Fakanállal feldaraboljuk a dobozos paradicsomot, és a levével együtt a húsos masszához keverjük. Hozzáadjuk az aprított bazsalikomlevelet, a zúzott fokhagymát és a felkockázott paradicsomot. Ha szükséges, kevés vizet aláöntünk, és kis lángon még 15 percig főzzük.
Közben a spagettit a csomagoláson olvasható utasítás szerint kifőzzük, majd leszűrjük, és adagonként elosztjuk a tányérokon. Rámerjük a bolognai mártást, és megszórjuk meg a finomra reszelt sajttal.
2022.11.24.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.