A húst feldaraboljuk. A vöröshagymát apróra vágjuk és a fokhagymával együtt kevés étolajon megpároljuk. Hozzáadjuk a húst és fehéredésig sütjük, megborsozzuk, beletesszük a leveskockát és az ételízestőt és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
A húst fedő alatt félkészre főzzük. A sárgarépát, a petrezselyem gyökeret és a zellert felkarikázzuk, vagy kockára vágjuk és a zöldborsóval együtt hozzáadjuk a húshoz, amikor megpuhult, felöntötjük megfelelő mennyiségű vízzel, és a végén bazsalikommal ízesítjük. Leves betétként cérnametéltet főzünk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.