A lisztet tálba mérjük, hozzáadjuk a felkockázott vajat és összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk a cukrot, a sütőport, a vaníliás cukrot és a tojást. Összegyúrjuk, és a tésztát folpakba csomagolva hűtőbe tesszük 1 órára.
Felkarikázzuk a banánt, az epret cikkekre vágjuk. A tésztát elfelezzük, és lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk. Sütőpapírral bélelt gáztepsibe tesszük, és egy kicsit megszurkáljuk villával. Megkenjük eperlekvárral, megszórjuk a darált dióval, majd a tetejére sorakoztatjuk a banánt és az epret.
Végül a másik adag tésztát is kinyújtjuk, és befedjük vele a süteményt. A tetejét villával megszurkáljuk, és 170 fokra előmelegített sütőben kb. 30-40 perc alatt készre sütjük.
Megjegyzés
Csak banánnal is kipróbáltam már, úgy is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.