A fasírt elkészítéséhez ledaráljuk a húst a fokhagymával és a vöröshagymával együtt, majd hozzáadjuk a beáztatott és jól kinyomkodott zsemléket (lehet kenyeret is), az egész tojásokat, a sót, a borsot, a pirospaprikát ízéles szerint, és az egészet jól összedolgozzuk.
A húsmasszából gömböket formázunk, ellapítjuk, és forró zsírban kisütjük.
A krumplit kockára vágva sós vízben megfőzzük, rászórjuk a petrezselyemzöldet, teszünk rá pár kanállal a fasírt zsírjából, és összekeverjük. Savanyúság, befőtt, kompót, saláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.