A tésztát annyi tejjel összegyúrjuk, hogy könnyen bírjunk vele dolgozni.
Addig hűtőben pihentetjük míg az almát a reszelő nagy lyukán lereszeljük. Cukorral és fahéjjal ízesítjük.
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A tésztát kétfelé osztjuk, az alsó lapot zsírozott tepsire rakva elősütjük. Zsemlemorzsával vagy dióval megszórjuk.
Az almatölteléket egyenletesen elegyengetjük rajta, majd a maradék lappal befedjük. Villával megszurkáljuk, tojással megkenjük.
Szép pirosra megsütjük.
A receptet és a fotót Kiscsimpi küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.