A húst megtisztítjuk, a kenyeret hideg vízbe beáztatjuk. Megtisztítjuk és elkaparjuk a májat.
A felaprított hagymát egy kevés olajon megpirítjuk a megtisztított, felaprított gombával. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet.
Kinyomkodjuk a kenyérszeleteket. Hozzáadjuk a tojásokat, a hagymás gombát, a fokhagymát, sót, az ételízesítőt, a borsot, a petrezselyemzöldet, és összedolgozzuk.
A csirkecombok bőre alá tölteléket rakunk. Fehér cérnával bevarrjuk, hogy ki ne süljön belőle a töltelék.
A borsot, a paprikát, a majoránnát az étolajjal összekeverjük, majd lekenjük vele a húsokat. 230 fokra melegített sütőben, 60 perc alatt megsütjük.
A rizibizihez a borsót enyhén sós vízben megfőzzük. A rizst megmossuk, leszűjük, és egy kevés felhevített étolajon egy kicsit átforrósítjuk, és 2 bögre forró vízzel leöntjük. Borssal, sóval, egy kis ételízesítővel fűszerezzük, majd fedő alatt pároljuk.
Amikor jól elfőtte a levét, jól felforrósított sütőbe tesszük. A borsóval összekeverjük és tálalunk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.