Egy tálban összekeverjük a zabpehelylisztet, a fahéjat, és az édesítőt.
Felolvasztjuk a vajat, hozzáöntjük és jól összedolgozzuk. Kiveszünk belőle 2 evőkanállal, félretesszük. A többit egy sűtőpapírral bélelt tepsibe oszlatjuk el.
Ezután felkockázzuk az epreket és rárakjuk a masszára. Megszórjuk a keményítővel, melocsoljuk a citromlével, majd rámorzsoljuk a félretett tésztánkat.
Megszorjuk a nagyszemű zabpehellyel, és kész is, mehet a sütőbe 180 fokon 35 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.