A csokis-epres zabpehelytorta elkészítéséhez a banánokat pépesítjük egy aprítóban, a kókuszt, a kakaót, a zabpelyhet és a szódabikarbónát összekeverjük. A vajat meglangyosítjuk, majd a száraz hozzávalókhoz öntjük a mézzel, a banánnal és a tojással.
Gyorsan összedolgozzuk, hogy ne ragadjon, majd egy csatos tortaformát sütőpapírral kibélelünk, és belesimítjuk a tésztát. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük.
Az étcsokoládét gőz felett felmelegítjük és a kihűlt tésztára simítjuk, majd a hűtőbe tesszük, hogy a csokimáz megdermedjen. Végül a megmosott és félbevágott epreket a torta tetejére helyezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.