A csirkemellet kettévágom, majd "lapjával" is félbe, hogy szeleteket kapjak, kicsit megklopfolom, majd megforgatom a sózott, borsozott lisztben és előmelegített zsiradékban hirtelen mindkét oldalat aranybarnára sütöm.
Oldalanként kb. 4-4 perc. Ha a hús szépen megpirult, kiszedem egy tányérra és a visszamaradt zsiradékba beleöntöm a szeletekre vágott gombát - én nem szoktam megpucolni, csak alaposan megmosni - és szépen felpirítom.
Ha a gomba már kezd pirulni, hozzáadom a worchester szószt, a reszelt fokhagymát, a citromlevet, a vajat, a felkarikázott újhagymát, az aprított petrezselymet és összerottyantom.
A kifőtt tésztára ráhelyezem a csirkemell szeleteket, meglocsolom a gombás raguval és forrón kínálom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.