A parmezán sajtot reszeljük le. Tisztítsuk meg jól a spenótot, és forrázzuk le. Öntsük le róla, majd nyomkodjuk ki belőle alaposan a vizet, és egy kis vajjal, egy csipet sóval és a fele parmezánnal együtt tegyük egy serpenyőbe.
A tojásokból egy csipet sóval és a maradék parmezán sajttal készítsünk rántottát.
A megtisztított húst vágjuk be úgy, hogy minél nagyobb szeletet kapjunk, terítsük szét, tegyük rá a felaprított mortadellát, adjuk hozzá a rántottát, és a spenótot.
Óvatosan göngyöljük össze a húst, és egy konyhai spárgával jól hurkoljuk körbe, mint egy szalámit. Egy serpenyőbe tegyünk egy kis olívaolajat, óvatosan helyezzük bele a húst, a felaprított fokhagymát, és a rozmaringot, egy kevés sót, és borsot.
Lassú tűzön, sűrűn megforgatva süssük meg. Hagyjuk hűlni, majd szeleteljük fel. Melegítsük át a főzőlében és melegen tálaljuk.
Megjegyzés
Különleges hozzávalói miatt vendégeinknek egy igazi ünnepi étellel rukkolhatunk elő. Isteni finom, és mutatós étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.