A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra, egy kis tepsit kikenünk olajjal vagy kibéleljük sütőpapírral.
A paradicsomot vékonyra szeleteljük, majd egy konyhai papírtörlőre helyezzük, és enyhén megsózzuk. Finoman rányomunk egy másik konyhai papírtörlőt, és állni hagyjuk, amíg előkészítjük a többi hozzávalót.
Félbe vágjuk a cukkinit. Az alján egy kis darabot levágunk a héjából, hogy sütés közben ne dőljön el.
Az olvadt vajba keverjük a fokhagymás sót, a vöröshagymaport, az olasz fűszerkeveréket és a feketeborsot, ízlés szerinti mennyiségben.
A cukkinik tetejét átkenjük a fűszervaj egy részével. (A megmaradt fűszervajra később a kenyérmorzsánál lesz szükség.) A félbevágott cukkíniket megszórjuk a reszelt Gouda sajt egyik felével, és 4-4 szelet paradicsomot ráteszünk, majd megszórjuk a maradék reszelt Gouda sajttal.
Összekeverjük a kenyérmorzsát, a maradék fűszervajat és a reszelt Old Dutch Master sajtot, és a Gouda sajt tetejére szórjuk, majd az előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 30 percig - pirulásig - sütjük. Tálaláskor díszíthetjük frissen aprított bazsalikommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.