A burgonyát meghámozzuk, és lobogó sós vízben puhára főzzük. Amikor megpuhult, leszűrjük, majd a felmelegített tejjel és vajjal megtörjük, és habosra keverjük. Őrölt szerecsendióval ízesítjük, megsózzuk, megborsozzuk. Melegen összekeverjük a friss spenóttal, ami a hőtől kissé összeesik.
A csirkemájat megtisztítjuk, a hagymákat nyolcadoljuk, és felváltva a bambusznyársakra húzzuk. Megszórjuk majorannával és borssal, de nem sózzuk meg sütés előtt.
Forró serpenyőben egy kevés olajon 2 percenként forgatva (hogy minden oldala szépen megpiruljon) szép barnára sütjük mindet. Tálaláskor megsózzuk, és a spenótos pürével kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.