A csirkemellet vékonyra klopfoljuk, majd megsózzuk. (Ha túl nagynak találjuk a szeleteket, kettévághatjuk a melleket.) Mindegyikre rakunk egy-egy szelet sonkát és sajtot.
Egymásra fordítunk két szelet húst, és alaposan összenyomkodjuk a szélét (vagy hústűvel összetűzzük), hogy a sajt ne folyjon ki belőle. Megforgatjuk a szeleteket először a lisztben, majd a felvert tojásban, végül zsemlemorzsában. Közepes lángon, forró olajban kisütjük a húst.
A körethez megpucoljuk, és sós vízben feltesszük főni a burgonyát. Rózsáira szedjük a brokkolit és hozzáadjuk a félig megfőtt krumplihoz, majd készre főzzük az egészet.
Amint megfőttek a zöldségek, megolvasztjuk egy lábasban a vajat. Hozzáadjuk az áttört krumplit és a brokkolit, jól elkeverjük, és beleöntjük a tejet. Alaposan összefőzzük, és ha szükséges, sóval, borssal ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.